Sursa imagine: igp.gov.md

FOTO. Polițiști și polițiste au semănat iubire de Ziua îndrăgostiților

Poliția îi îndeamnă pe cetățenii R. Moldova să manifeste iubirea prin respect și stimă reciprocă, nu prin violență. Mesajul este transmis în contextul Zilei îndrăgostiților, sărbătorită în mai multe țări pe 14 februarie.

Astfel, angajații Direcției generale securiate publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției alături de studenții Uniunii Naționale Studenților și Tineretului din Moldova au organizat astăzi un flashmob în centrul capitalei cu sloganul „Dragostea – merge mână-n mână cu respectul și încrederea”.
 
 
În cadrul flashmobului, Poliția a sensibilizat cuplurile și trecătorii cu privire la semnificația acestei zile, îndemnându-i să-și manifeste iubirea prin respect și stimă reciprocă, nu prin violență.
 
De asemenea, polițiștii din localitățile republicii au distribuit baloane în formă de inimă și au încurajat oamenii să dăruiască iubirea, aceasta fiind motorul vieții. Totodată, în fiecare raion al țării, ofițerii de sector și colegii acestora  au vizitat cuplurile care aniversează astăzi 25 sau 50 ani de căsnicie, felicitându-i pentru respectul reciproc și pentru faptul că au reușit să consolideze în timp familii fericite.
 
 
Potrivit IGP, este al treilea flashmob de acest gen, primul fiind desfășurat cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, marcată în data de 29 septembrie a fiecărui an, iar al doilea flashmob similar – de Ziua râsului și fericirii, marcată în data de 8 februarie.
Autor: HotNews
Sursa: igp.gov.md
14.02.2017 Istorii din MD
8907
0

Comentarii 0