Sursa imagine: adevarul.ro

OPINIE. Singurul scop al lui Dodon și batista de pe „țâmbalul demnității și adevărului”

Oficialii europeni au fost obișnuiți, în ultimii ani, cu moldoveanul care venea la ei în vizită ca să miroase, să se ungă sau să-i gâdile, scrie liderul Mișcării Populare „Antimafie”, Sergiu Mocanu în blogul său.

Situația era întodeauna jenantă, dar oarecum acceptabilă, mai ales dacă luau în calcul „zărul oțătit din genele lui ne-euroconforme”. Ieri, aceiași caricatură antropoidă a mers la Bruxelles cu un singur scop – să pută!
 
Mutra lui Dodon doar noi o putem distinge dintre fizionomiile publice din șandramaua asta de țară. Vă asigur că pentru politicienii străini noi suntem toți „pe-o față”, cu aceeași cătătură și într-o minte. La Chișinău sunt nuanțe rusești, comuniste, mafiote sau ortodoxe, în oricare alt loc al lumii, există un singur indice în raport cu alte entități statale – moldoveni.
 
Cum credeți, care ar trebui să fie reacția „Omului de Bruxelles” atunci cănd același pitecantrop, care sărea adineaori de pe creangă pe ram ca să obțină bani de haram și regim liberalizat de vize, vine acum la el și-i strigă: „Hooooo! De ce mi-ai făcut asta?”. După care îl scuipă, trage un pârț răsunător și trântește ușa.

Ieri, la Bruxelles, Dodon le-a aruncat în făță europenilor batista (utilizată) de pe „țâmbalul demnității și adevărului națîunii moldovnești”.

Autor: Sergiu Mocanu
Sursa: sergiumocanu.md
09.02.2017 Opinii
1393
0

Comentarii 8

 • Mahai:

  Pana acum noi eram convinsi ca maimutele au originea pe alte continente.Si iata ca in anul maimutei alegatarii din Moldova au promovat la cel mai inalt post o maimuta locala.Acum nu avem decat urmarim consternati circul oferit de MAKAKA DONDON si sa ne bucuram de spectacol

  09.02.2017 06:48
 • Gabriel:

  Batista pe tambal s-a pus atunci cind Nastase, Maia si Usatii au facut proteste pentru Dodon si iata ca l-au facut presedinte pe bou.

  09.02.2017 09:35
 • Daniel:

  Dodon are politica sa , mediul său unde el se află, el este Președintele acelora care l-au votat, nu a întregului popor.
  Acțiunile sale trebuie bine chibzuite de noi, degrabă se apropie din nou parlamentarele, să nu facem o greșeală care să ne doară.

  09.02.2017 09:42
 • Vadim:

  Trebuie sa aducem multumiri Maiei si lui Nastase, ca au contribuit ca Dodon sa devina presedinte. Acum sa speram ca guvernarea nu ii va permite lui Dodon sa renunte la Acordul de Asociere pentru ca altfel suntem pierduti.

  09.02.2017 09:48
 • miroslav:

  in campanie avea un limbaj mult mai echilibrat, insa declaratiile facute la Moscova, dar si prestatie proasta la Bruxelle cred ca o sa-i determine pe guvernanti sa-l demita.

  09.02.2017 09:55
 • Dinu:

  Dodon a ajuns presedinte cu ajutorul lui Nastase, a Maiei si a lui Usatii, asa ca acum acesta realizeaza nu doar planul PSRM dar si cel a intregii aliante secrete. De asta noi niciodata nu vom intelege unde-i logica actiunilor sale.

  09.02.2017 09:58
 • Cornel:

  Dapoi asta a fost înțelegerea cu Năstase, nu vă amintiți că au convenit împreună să oprească cursul UE al RM ?

  09.02.2017 10:49
 • AHMAT:

  Demult este timpul ca Dodon să înțeleagă că viitorul Republicii Moldova este în familia UE iar Rusia mereu va impune regulile sale, mereu o să dorească să fim niște robi pentru eii

  09.02.2017 11:02