Sursa imagine: gov.md

Companiile române, interesate de cooperarea cu antreprenorii din R. Moldova

Importanţa dezvoltării unei platforme regionale de cooperare şi intensificarea dialogului între oamenii de afaceri au fost subiectele pe care le-au discutat joi, 2 februarie, premierul Pavel Filip și președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, România, Aurelian Gogulescu.

Premierul Filip a salutat interesul agenţilor economici români pentru a-şi extinde activitatea pe teritoriul Republicii Moldova, menţionând că Guvernul de la Chişinău a întreprins o serie de măsuri pentru a îmbunătăţi climatul de afaceri din ţara noastră. Totodată, Pavel Filip a spus că reformele orientate spre susţinerea mediului de afaceri rămân a fi o prioritate pentru autorităţi. „Este foarte important să devenim atractivi pentru investitori. Suntem un Guvern pro-business pentru că vrem să facem investiţii sociale şi publice”, a declarat Pavel Filip.
 
 
La rândul său, președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a vorbit despre regiunea pe care o reprezintă şi industriile dezvoltate, confirmând interesul oamenilor de afaceri români de a stabili noi parteneriate cu companiile din Republica Moldova.
 
La forumul de afaceri moldo-român, organizat în cadrul expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, au participat peste 40 de companii din România.
Autor: HotNews.md
03.02.2017 Actual
673
0

Comentarii 0