Sursa imagine: deschide.md

Interceptare! Avocata Ana Ursachi povestește cum folosește Jurnal TV pentru campanii murdare și şantaj

O nouă dovadă a faptului că renumita avocată Ana Ursachi, cunoscută drept „Avocata Diavolului”, obișnuia să documenteze fiecare întâlnire a sa cu clienții, înregistrând-o pe cameră plasată între sânii săi a fost publicată pe internet.De data aceasta este vorba de o serie de înregistrări din anul 2010 unde în obiectul camerei au nimerit șeful Departamentului Instituțiilor Penitenciare de atunci, Veaceslav Ceban și adjunctul său, Petru Bîrcă.

În înregistrările publicate pe internet, „Avocata Diavolului”, Ana Ursachi, încearcă să obțină de la  fostul șef-adjunct de la DIP, Petru Bîrcă, informații secrete pentru a le folosi pentru realizarea unor reportaje care vor fi difuzate la postul JurnalTV. De asemenea, aceasta-i îi explice fostului șef DIP, Veaceslav Ceban campania mediatică pe care o planifică, lăudându-se de asemenea că poate depune presiuni asupra judecătorilor prin intermediul reportajelor realizate de JTV.

Aceasta nu este primul caz când pe internet apar asemenea înregistrări secrete făcute de Ana Ursachi. În noiembrie 2016, portalul Today.md scria că avocata acumula înregistrări compromițătoare cu majoritatea persoanelor cu care aceasta a avut legătură. În înregistrarea video publicată atunci se poate observa cum Ursachi își plasează camera de luat vederi între sâni. Ulterior, poartă o discuție, probabil cu un client de-al său, și îl felicită cu ocazia unui câștig de cauză la Curtea Supremă.

Amintim că pe 22 noiembrie oamenii legi au desfășurat percheziții la domiciliul avocatei. Presa scria atunci că printre probele ridicate de oamenii legii se numără înregistrări video și audio cu judecători, procurori, politicieni și mulți alții, toate făcute cu tehnică specială, pe care i-ar fi pus-o la dispoziție Anatol Stepuleac, ex-angajat MAI, care concubinează cu avocata căutată de poliție și procuratură pentru omor.

Autor: politics.md
26.01.2017 Actual
1707
0

Comentarii 2

  • Vova:

    Ei li cum a ajuns asta să dea pe jos acum cu foștii funcționari și să facă atacuri mediatice la judecători procurori sau chiar oprin șantaj pentru a obține carevai beneficii!

    26.01.2017 17:16
  • Arcadie:

    Poftim... ceea ce trebuia cu totii sa ne convingem o data in plus. Jurnal-Tv este un post de televiziune de buzunar, care indeplineste comenzi politice. Iar Ana Ursachi niciodata n-a fost un avocat corect. Metodele ei ilegale de a influienta judecata imi par total depasite de normalitate.

    26.01.2017 17:51