Sursa imagine: hotnews.md

"Partidul Democrat din Moldova" a dispărut (foto & video)

„Partidul Democrat din Moldova”, această controversată inscripţie pe frontispiciul unui sediu până mai ieri abandonat, a dispărut la Bălţi. „TAC” şi „постельное белье” (lenjerie de pat) sunt noile inscripţii care decorează intrarea în vechiul sediu al Partidului Democrat din Moldova (PDM).După mai bine de jumătate de an de monitorizări constante, am constatat, în sfârşit, că sediul din Bălţi a partidului condus de Marian Lupu, ex-candidat pe listele Partidului Comuniştilor din R. Moldova, se află în altă parte decât acolo unde mulţi bălţeni ar fi crezut până mai recent.Iată abia acum mesajul preşedintelui Organizaţiei municipale Bălţi a PDM, Ion Bodrug, se impune a fi credibil. Acum, după ce noul frontispiciu al controversatului sediu a spulberat mitul „clonei PDM”, nu-i vom mai putea reproşa nici măcar lui Lupu că sediul PDM din Bălţi nu este vizitat „pe timp de ploaie şi ninsoare”. Mai mult, dacă e să-l credem pe Bodrug, acum chiar şi intrarea în actualul sediu al PDM din „capitala de nord” este „bătătorită de picioarele cetăţenilor municipiului Bălţi”.


Autor: HotNews
Sursa: hotnews.md
25.07.2010 Istorii din MD
2633
0

Comentarii 3

 • Vasile Sulă:

  hahaha, tare. l-aţi lăsat pe tov. Ivan Bodrug cu buza umflată. :)))))

  cât despre tov. Lupu, feriţi-vă de acest individ politic, oameni buni. Cred eu (şi nu numai eu) că tipul e cel mai periculos politruc moldovAn.

  ducă-se pe pustii!

  25.07.2010 17:11
 • Vasiliţa Roşca:

  ori iura roşka ori marian ilici lupu tot un dreaq.
  cu 2 feţe aceşti oportunişti.

  25.07.2010 17:35
 • Darienko Tudor:

  de-ar disparea si membrii PDM, ca mare pierdere n-o fi - cu cit mai putini perversi politici in Moldova, cu atit mai bine pentru cetatenii care se lupta zi de zi pentru existenta.

  ori cu PDM ori fara PDM tot raim in rahat, iar razboiul politic continua. chiar daca marian ilici bodoganea in campania electorala precedenta ca stie cum sa opreasca razboiul politic.

  niste clouni si impostori toti in frunte cu banda komunista a lui voroshka.

  25.07.2010 18:06