Sursa imagine: facebook.com

No comment! Putin, Năstase și Usatâi călare!

După ce partidul Platforma DA a chemat la proteste ample, iar Renato Usatâi a propus pe Facebook Platformei DA și socialiștilor să se așeze la masa de negocieri pe 27 august, internauții au început să ironizeze în privința noii situații a opoziției de la Chișinău.

Pe rețelele de socializare circulă un meme cu Vladimir Putin, Renato Usatâi și Andrei Năstase călare pe un cal. Imaginea descrie noua/vechea situație politică de la Chișinău. Or Platforma DA, prin asocierea cu Usatâi și Igor Dodon, intră din nou, deschis, în cârdășie cu Moscova pentru a da jos guvernarea de la Chișinău.Nu este prima dată când cei 3 au făcut alianță, fiind învinuiți că ar fi controlați de Moscova.

Autor: SV
08.08.2016 Istorii din MD
21896
0

Comentarii 2

  • Daniel:

    Uneori sugi și la răul cel mare ca să-ți faci interesele personale. Năstase, Renato sunt o mizeria fără coloană vertebrală, și de această dată precis că Dodon nu se alătură cu ei, doar s-a văzutcă acesta scotea lumea, iarcei doi se bucurau caflorile de primăvară.

    08.08.2016 15:39
  • Petru:

    Au saturat ei poporul cu strategiile lor de destabilizare si instaurare a haosului in tara. Eu nu inteleg de ce structurile de forta nu se preocupa de asa indivizi ca Usatii si Nastase. Cu ochiul liber e clar ca realizeaza interesele Kremlinului.

    08.08.2016 17:58