Sursa imagine: hotnews.md

ULTIMA ORĂ! Răutul a inundat oraşul Bălţi (video & foto)

Răutul a inundat „capitala nordului” cu sticle, cutii de carton, sofale vechi, aragazuri, frigidere, pantofi cu toc, zdrenţe, hârtii şi încă multe alte nebunuri. Specialiştii de la salubrizare au bătut alarma! Acum câteva clipe, ei au declarat că nu mai pot ţine piept puhoiului de gunoaie, care, potrivit lor, spre amiaza zilei de mâine, va penetra apartamentele orăşenilor. Toţi posibilii sinistraţi aşteaptă din clipă în clipă elicopterul preşedintelui Ghimpu, care a fost chemat de urgenţă la faţa locului să construiască un dig de protecţie. Albia râului devine tot mai deşartă: apa Răutului curge, iar gunoaiele rămân...

HotNews.md: Textul de mai sus este un pamflet. A se trata ca atare.Autor: Ivan Balţan
Sursa: hotnews.md
15.07.2010 Istorii din MD
12292
0

Comentarii 3

 • Darienko Tudor:

  aflaţi că toată republica zace în aşa inundaţii. din porc vacă nu faci, aşa sunt moldovAnii :((

  15.07.2010 20:48
 • Vasile Sulă:

  Tovarăşul Panciuk Vasili Tarasovici nu prea are timp de curăţenia oraşului, se vede că. Îl preocupă mai degrabă secera şi ciocanul. Ruşine!

  15.07.2010 20:50
 • Vasiliţa Roşca:

  groaznic!!! groaznic!!! groaznic!!!

  chiar nimeni nu se găseşte să le deschidă ochii celor care administrează oraşul? nimeni nu răspunde pentru acest dezastru? halal de ţara asta.

  măcar guvernanţii sau organele abilitate de la Chişinău să ia măsuri urgente după ce văd pe internet aşa porcării. Jalnic!

  15.07.2010 21:46