Sursa imagine: moldova24.info

Coincidențe? Natalia Morari, în Germania, acolo unde se află Țopii și Năstase

Jurnalista Natalia Morari, cunoscută pentru îndemnurile ei la proteste violente, precum și suspectată că ar colabora cu serviciilesecrete de la Moscova se află, sau cel puțin s-a aflat zilele trecute în Germania, acolo unde era și Andrei  Năstase, finul de cununie al oligarhului Victor Țopa care se ascunde în această țară de justiția moldovenească.

Natalia Morari a publicat zilele trecute pe o rețea de socializare poze făcute la Berlin.

Potrivit blogerului Eugen Luchianiuc și Andrei Năstase se ala zilele trecute în Germania, la Berlin, sau la Frankfurt (acolo unde locuiesc și Victor și Viorel Țopa).

Luchianiuc face referire la deplasarea în SUA a lui Vlad Plahotniuc, care a avut întrevederi cu importanți oficiali americani, inclusiv cu Victoria Nuland și care confirmă sprijinul Washingtonului pentru actuala guvernare. ”În luna ianuarie am zis despre faptul că Victoria Nuland a fost cea care a înclinat balanța politicii moldave spre un guvern majoritar al PD-PL și foști comuniști. Președintele înclina deja să meargă pe varianta Sturza 2 când la Chișinău s-a auzit vocea doamnei Nuland. Legătura între Plahotniuc și Nuland atunci a fost asigurată de Poroșenco”, amintește Luchianiuc.

Pentru a acoperi însă rezultatele vizitei la Washington, ”presa verde” după cum o numește Luchianiuc a scos o așa-zisă informație despre pașaportul rusesc al lui Plahotniuc.

”Cam stranii coincidențe totuși – de ce anume azi a publicat Năstase pașaportul rusesc a lui Plahotniuc. Mai ales că-i la Berlin omul și probabil lucrează. Sau poate nu lucrează? Mai ales că la Berlin mai sunt și alți protestatari de vază din Moldova ”, comentează blogerul.

Autor: Ion Vasilos
04.05.2016 Opinii
2433
0

Comentarii 2

  • Daniel:

    Nu ce să-i faci, iată aceștia ceva pun la cale la sigur, mai ales că Natalia ultimul timp foarte des îl invita pe Năstase la emisiunea sa, da îi și promova protestele, la care era și ea personal.

    04.05.2016 14:25
  • Marcel:

    Oare ce face ea la Germania! Cred că vre-o strategie cu Țopa și cu Andrei Năstase că nu prea lea mers cu protestul!

    04.05.2016 15:01