Sursa imagine: sanatosi.com

Pur şi simplu consumaţi aceste două produse şi bolile nu vor avea putere asupra voastră

Mierea de albine şi scorţişoara sunt nişte produse foarte folositoare dacă sunt consumate separat. Dar ce se întâmplă dacă le consumăm împreună? Amestecând cele două produse puteţi obţine un elixir minunat împotriva tuturor bolilor!

Scorţişoara şi mierea de albine sunt produse esenţiale pentru întărirea imunităţii. O asemenea îmbinare normalizează funcţionarea organelor tractului digestiv, îmbunătăţeşte starea generală a organismului şi tratează o mulţime nenumărată de boli.

DE ESTE FOLOSITOR AMESTECUL DE SCORŢIŞOARĂ ŞI MIERE DE ALBINE

1. Boli cardiace
Consumaţi zilnic pâine unsă cu miere de albine şi presurată cu scorţişoară. Astfel veţi reducenivelul de colesterol în sânge şi veţi întări muşchii cardiaci.

2. Slăbiciune
Zahărul din mierea de albine este util pentru energizare. Oamenii care consumă scorţişoară şi miere amestecate în proporţii egale capătă îmbunătăţiri de concentrare şi de mobilitate.
Consumaţi în fiecare dimineaţă pe stomac gol o jumătate de lingură de miere cu adaos de scorţişoară dizolvată într-un pahar cu apă. Astfel veţi restabili puterile vitale.

3. Artrită
Dacă suferiţi de această boală, consumaţi zilnic un pahar de apă caldă cu 2 linguri de miere de albine şi o linguriţă de scorţişoară. Consumul regulat al acestui amestec poate trata chiar şi artrita cronică.

4. Colesterol
Doar 2 linguri de miere şi 3 linguriţe de scorţişoară dizolvate în 2 pahar de apă reduc nivelul de colesterol în sânge cu 10% în curs de doar 2 ore. Consumul regulat al amestecului aduce colesterolul la nivel normal.

5. Imunitate
Consumul zilnic al acestor două produse îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului. Consumul permanent de miere de albine sporeşte capacitatea celulelor sangvine albe de a lupta cu viruşii şi cu bacteriile.

6. Inflamaţia vezicii urinare
Microbii din vezica urinară pot fi distruşi cu ajutorul a 2 linguri de scorţişoară împreună cu o linguriţă de miere de albine amestecate într-un pahar de apă caldă.

7.   1.Căderea părului
Într-un asemenea caz rădăcinile părului trebuie unse cu o pastă obţinută din 1 lingură de ulei cald de măsline, 1 lingură de miere de albine şi 1 linguriţă de scorţişoară. Aplicaţi pasta cu 15 minute înainte de baie, apoi spălaţi capul în mod obişnuit.
     2. Infecţiile pielii
Dacă aveţi eczemă, ciupercă sau alte infecţii ale pielii, aplicaţi pe porţiunile bolnave o pastă din miere de albine şi scorţişoară în proporţii de 1:1.
     3. Acnee
Faceţi o pastă din 3 linguri de miere de albine şi 1 linguriţă de scorţişoară. Ungeţi acneele înainte de somn, iar dimineaţa spălaţi-vă cu apă caldă. În doar 2 săptămâni veţi scăpa de acnee!
    4. Muşcături de insecte
Faceţi un amestec din 1 lingură de miere de albine şi 2 linguri de apă caldă. Adăugaţi 1 linguriţă de scorţişoară şi aplicaţi pasta pe muşcătură. În doar 1-2 minute durerea va trece.
    5. Indigestie
Consumaţi înainte de luarea mesei 2 linguri de miere de albine cu 1 linguriţă de scorţişoară. Acest amestec reduce aciditatea şi ajută la digestia celor mai greoi bucate.
    6. Ulcer gastric
Mierea cu scorţişoară nu numai că reduce durerea din stomac, dar are şi capacitatea de a trata leziunile gastrice.
    7. Gaze
Amestecul celor două produse reduce balonarea.
    8. Durere de dinţi
Faceţi un amestec din 1 linguriţă de scorţişoară şi 5 linguriţe de miere de albine şi aplicaţi-l pe dintele dureros. Repetaţi procedura până durerea va trece.
   9. Miros neplăcut al gurii
Pentru a menţine un miros normal al gurii pentru întreaga zi, clătiţi gâtul dimineaţa cu un amestec cald de miere şi scorţişoară.
   10. Pierderea auzului
Consumaţi zilnic un amestec din miere de albine şi scorţişoară în proporţii egale.
   11. Răceală
Consumaţi 1 lingură de miere de albine caldă cu 1/4 de linguriţă de scorţişoară de 3 ori pe zi. O asemenea mixtură tratează practic orice fel de tuse, răceală şi guturai.
   12. Gripă
Mierea de albine conţine un element natural care omoară virsului gripei şi protejează omul de această boală.
   13. Cancer
Consumul a 1 lingură de miere de albine şi 1 linguriţă de scorţişoară de 3 ori pe zi timp de o lună tratează cancerul de stomac şi de oase.

Mierea de albine împreună cu scorţişoară nu este doar un remediu împotriva a sute de boli, dar şi o soluţie care încetineşte îmbătrânirea. Includeţi acest amestec în meniul dvs. şi nu va trece mult timp până veţi vedea urmările sale reale asupra sănătăţii!

Autor: zumi.md
13.02.2016 Caleidoscop
2272
0

Comentarii 0