Sursa imagine: agerpres.ro

Spectacolele de pe Broadway, anulate din cauza 'Snowzilla'

Toate spectacolele de teatru de pe Broadway au fost anulate sâmbătă în urma puternicei furtuni de zăpadă Jonas care a afectat coasta de est a SUA, transportul public în New York fiind suspendat de autorități, scrie UPI.com.

Odată cu sosirea furtunii la New York, prioritatea noastră este siguranța și securitatea spectatorilor de teatru și a angajaților noștri, a declarat Charlotte St. Martin, președinte al The Broadway League. Ca urmare a interzicerii transportului individual în New York și a suspendării transportului public de către autoritățile federale și a celorlalte măsuri de siguranță implementate pe fondul condițiilor meteo, spectacolele matineu și cele de seară au fost anulate, a mai spus Martin, adăugând că speră ca duminică, 24 ianuarie, reprezentațiile să se poată desfășura normal.

Spectacolele anulate au fost Kinky Boots, Hamilton, Wicked, School of Rock, Finding Neverland, Chicago, Phantom of the Opera, Jersey Boys, TheLion King, Aladdin și Les Miserables, potrivit The Broadway League, scrie UPI.com.

Cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața din cauza furtunii de zăpadă Jonas, denumită metaforic de localnici Snowzilla, care lovește în prezent estul Statelor Unite, au anunțat surse oficiale, potrivit AFP. Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a informat că trei persoane au murit în timp ce curățau zăpada. "Este un apel pentru toată lumea: nu depuneți eforturi fără discernământ, mai ales dacă aveți vreo problemă de sănătate", a declarat Bill de Blasio pentru CNN.

Autor: agerpres.ro
24.01.2016 Actual
606
0

Comentarii 0