Sursa imagine: noi.md

Timofti l-a făcut pe ambasadorul SUA să-și iasă din fire

Decizia lui Nicolae Timofti de a desemna un candidat la funcția de premier fără susținerea partidelor parlamentare se pare că l-a făcut pe ambasadorul SUA la Chișinău James Pettit să uite de diplomație.

Acesta a plasat un comentariu pe Facebook care pare să fie adresat șefului statului, sugerând că nu s-ar gândi la problemele țării.

"Mă întreb dacă cineva se gândește ce își doresc oamenii din Republica Moldova. Democrația înseamnă să reprezinți cu adevărat voința și dorința populației. Într-o democrație liderii trebuie să servească țării și cetățenilor țări lor, și nu invers”, a scris ambasadorul SUA James Pettit

Decizia lui Nicolae Timofti a fost criticată și de politicieni și lideri de opinie, care susțin că decizia a fost luată la indicația PLDM, iar Ion Sturza este de fapt candidatul acestei formațiuni.

Autor: SV
21.12.2015 Actual
10692
0

Comentarii 3

 • Droopy:

  Se pare ca americanii joaca Romania si Moldova pe degete. Pai , tovarase ambasador, asta e idealul celor doua tari, sa se apropie si sa se reformeze! Dumneata ce doresti, sa se puna un reprezentant al mancurtilor in frunte doar ca asa e democratic, orbeste?

  21.12.2015 18:32
 • Vasile:

  Unde poate fi confirmata stirea?

  21.12.2015 19:59
 • comentariu:

  Domnul James Pettit, a publicat această informație înainte de ora 16.00, în timp ce președintele a anunțat despre candidatura lui Sturza la ora 17.00, va rog sa nu manipulați...

  21.12.2015 20:52