Sursa imagine: captura Facebook

(Galerie FOTO) Vlad Plahotniuc împreună cu cele mai mari vedete din Rusia: Kirkorov, Vaikule, Baskov, Galkin și Malahov

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Vlad Plahotniuc a plasat pe pagina sa de facebook poze cu vedete cunoscute ale showbiz-ului rusesc. Imaginea îi surpinde pe aceştia în timpul unei discuţii aparent amicale, într-o atmosferă prietenoasă
 
”Dragi prieteni. Aseară am petrecut clipe minunate cu prietenii mei din Moscova, artiştii Filip Kirkorov, Laima Vaikule, Nicolai Baskov, Maxim Galkin, Andrei Malahov, oameni minunați, care dincolo de faptul că sunt mari artiști ai Rusiei, mie îmi sunt și prieteni vechi și dragi. Ne leagă amintiri frumoase”, scrie Plahotniuc pe contul său.
 
El aminteşte şi de concertul grandios pe care PDM îl organizează diseară în Piaţa Marii Adunări Naţionale: ”M-am bucurat enorm să-i invit în Moldova, pentru un mare concert oferit cetățenilor de către PDM, cu ocazia Zilelor Brâului moldovenesc. Astăzi va fi un concert la fel de grandios ca și cel de ieri, când ne-au delectat cu cântecele lor Toto Cutugno și artiștii veniți din Italia, Marea Britanie și România, printre care în mod aparte vreau să o menționez pe Anastasia Lazariuc”.

Prim-vicepreşedintele PDM îi invită cu această ocazie pe cetăţeni să meargă la concert. ”Vă asteptăm diseară, în PMAN, începând cu orele 18.00, la un spectacol fără precedent, care sunt sigur ca va fi concertul anului în Moldova”.

Autor: Ion Vasilos
Sursa: facebook.com
27.11.2014 Actual
2273
0

Comentarii 1

  • aglaia:

    funduletul in doua luntrii

    27.11.2014 16:03