Angela Gonța regretă că s-a măritat cu Vlad Filat? Incă un mesaj misterios postat pe Facebook

Angela Gonța, soția liderului PLDM, Vlad Filat, continuă mesajele misterioase pe Facebook! După ce ieri a postat un mesaj ironic la adresa faptului că Filat i-a dăruit o brățară de cauciuc cu PLDM, astăzi Angela Gonța a continuat cu un alt mesaj plin de înțelesuri interesante, scrie stirimd.net.

Ea a dat share textului bloggerului Vitalie Cojocari, cu tema “Vai de fetele nemăritate ajunse la 30 de ani”. Interesant este însă textul pe care l-a pus Angela Gonța pe Facebook la acest share: “Nu-i chiar așa de rău nemăritată”.

Iată un citat din textul postat de blogger, pe care Angela Gonța l-a distribuit și la care a postat comentariul respectiv: ” Decît să stai lîngă un dobitoc doar de ochii lumii sau să fii bătută în fiecare seară de un bețiv numai ca mătușile să nu te mai cicălească, mai bine fată bătrînă… “.

Reamintim că în ultima perioadă sunt tot mai dese zvonurile potrivit cărora Angela Gonța și Vlad Filat sunt în prag de divorț, din cauza unor noi escapade amoroase ale liderului PLDM.‎

Autor: stirimd.net
18.11.2014 Istorii din MD
13784
0

Comentarii 0