Sursa imagine: Colaj HotNews

Foto | „Adriano CELENTANO” vrea să devină DEPUTAT din partea PDM

Directorul Agenției de Dezvoltare Regională „Nord”, Ion Bodrug, care are unele trăsături comune cu vestitul actor italian Adriano Celentano în anii de tinerețe, este unul dintre liderii Partidului Democrat din Bălți care perinde la un loc în lista electorală a formațiunii politice, comunică HotNews.md. 

La alegerile interne ale PDM din 28 septembrie, numele lui Ion Bodrug s-a numărat printre candidați. Din activitățile pe care le mediatizează pe pagina sa de Facebook, putem constata că e unul dintre apropiații lui Marian Lupu și unul dintre cei mai activi manageri ai ADR-urilor din R. Moldova. E omniprezent la atâtea evenimente și proiecte, încât l-ar invidia și Adriano Celentano. 

Autor: HotNews
01.10.2014 Istorii din MD
9008
0

Comentarii 2

  • Vasile:

    Listele cu cei alesi de cetateni pe 28 septembrie inca nu au fost publicate dar unii jurnalisti ghicesc rezultatele. Si daca omul intradevar este inaintat de cetateni, de ce nu, ca doar PD cu acest scop si a organizat alegerile ca s afie selectati acei sustinuti d ecetateni, in fata carora si viitorii deputati sa aiba o responsabilitate mai mare.

    01.10.2014 16:18
  • ksjdhc:

    si vraghia malai jisaza

    01.10.2014 19:43