Sursa imagine: point.md

Jurnal TV prins cu minciuna şi victimizarea

Cel mai important operator de cablu nu a exclus JurnalTV din pachetele sale și nu a transferat postul la un pachet mai mare sau mai mic, cum au făcut alți cabliști.

Interesant este faptul că, deși Jurnalul face o campanie agresivă de victimizare penibilă, cu ajutorul Antimafiei lui Mocanu, acuzându-l pe Plahotniuc de toate rele care se întâmplă lor, uită să spună că sunt retransmiși în continuare de cel mai mare operator de cablu din țară, de Moldtelecom, despre care au zis atâtea ori că ar fi controlat de Vlad Plahotniuc.

Faptul că MTC retransmite în continuare, iar Jurnalul nu spune despre aceasta și îndeamnă telespectatorii să se aboneze doar la Starnet, arată cât de multă incorectitudine există în ceea ce face Jurnalul și cât sunt sunt de lipsii de echidistanță.

Ar fi corect ca Jurnalul să revină și în celelalte rețele, dar ar fi la fel de corect ca cei care cer asta să le ceară și celor de la Jurnal să manifeste corectitudine și o politică editorială corectă, echidistantă, conform normelor deontologice, pentru că de altfel iese că se susține un instrument al Țopilor și a lui Mocanu.

Ieri ați putut vedea destul de clar susținerea din partea mișcării lui Mocanu. Tot aceeași susținere o puteți vedea și din partea comuniștilor astăzi, pentru dă mă rog, după ce jurnaliștii de la JTV au fost târâți de polițiști pe vremea comuniștilor, acum tot acei jurnaliști au ajuns să-l laude pe Voronin și partidul acestuia… incredibil dar adevărat.

Autor: vox.publika.md
14.01.2014 Opinii
4976
0

Comentarii 3

 • Oleg:

  Poftim inca o confirmare ca Jurnal este o intitutie de manipulare si intoxicare, sa ajungi sa te tirii singur in noroi si glod e prea de tot, in general nu mai vad sa aiba nimeni pe acolo onoare si demnitate....

  14.01.2014 15:09
 • Dima:

  E clar acum ca Mocanu profita de orice circumstanta creata sa denatureze putin anturajul si sa polemizeze cu minciuni pentru a manipula! E o prostie ce face acest om care e clar ca e inca un comunist controversat!

  14.01.2014 15:57
 • eugen:

  cui ia fost nevoie de tot circul asta ? E evident ca Topilor , Mocanu si Nastase, pentru asi promova imaginea.

  14.01.2014 20:33