Sursa imagine: hotnews.md

PDM renunţă la „clonele” din Bălţi?

După ce preşedintele Organizaţiei municipale Bălţi a Partidului Democrat din Moldova (PDM), Ion Bodrug, a declarat într-o scrisoare pentru HotNews.md că „sediul PDM din Bălţi este vizitat pe timp de ploaie şi ninsoare”, chiar şi intrarea fiind „bătătorită de picioarele cetăţenilor municipiului Bălţi”, am urmărit să vedem zi de zi dacă controversatul sediu al PDM, despre care am scris AICI şi AICI, este sau nu este o clonă de partid.

Am constatat că abia de acum încolo poziţia democratului Ion Bodrug va fi de neclintit: fostul sediu al PDM de pe strada Independenţei 15 nu va mai fi pe seama democraţilor. Înţelegem asta cel puţin din imaginea de mai sus: uşa e deschisă, iar noii arendaşi, care reamenajează interiorul încăperii, şi-au parcat maşinuţa lângă geam.
 
Totuşi, brandul partidului, albastru pe alb, a rămas şi rămâne să vegheze peste pragul încăperii. E şi asta un fel de publicitate. Foarte eficientă şi absolut gratuită.
Autor: HotNews
Sursa: hotnews.md
23.04.2010 Istorii din MD
2897
0

Comentarii 4

 • Valeria din NY:

  iar Hotnews face publicitate PDMului? :)

  23.04.2010 18:05
 • Darienko Tudor:

  văd că mai scoateţi încă un "democrat" din anonimitate - Vanea Bodrug. Nu se merită. Lăsaţii sa viseze mai departe cum il vad pe Lupul lor presedinte de tara. Oi face si eu ca Moldo Boul - de risul ciinilor! :)))))))))))))

  24.04.2010 00:54
 • Vasile Sulă:

  da Ion Bodrug ăsta ce e pus numai de formă acolo la Bălţi? că nu se aude nimic ce face individul acesta acolo

  24.04.2010 18:25
 • Corneliu Necrutatorul:

  Noi il cunoastem din interior. Mare bleg mai este acest Ivan BouDrug, dar la moment nu avem ce face, Lupu ne-a rugat sa asteptam dupa alegeri, si-atunci sa-i dam in bot. Tare greu mai vin alegerile astea.

  13.09.2010 15:44