Sursa imagine: 24h.md

Valentina Buliga: Este important să creștem nivelul de încredere a populației în sistemul de asistență socială

Servicii sociale de înaltă calitate este sarcina numărul unu pentru instituțiile subordonate Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, a declarat ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga în cadrul unei întrevederi cu șefii instituțiilor subordonate.

Sarcina principală la această etapă este de a elabora politici direcționate spre necesitățile reale ale populației ce țin de protecția socială , a menționat Valentina Buliga. Ministrul a cerut șefilor de instituții prestatoare de servicii sociale să dea dovadă de corectitudine și onestitate în munca de zi cu zi. ”Este important să creștem nivelul de încredere a populației în sistemul de asistență socială și în serviciile sociale", a mai afirmat Valentina Buliga.

”Sarcina noastră este ca oamenii să primească asistență socială și servicii sociale la timp și cât mai aproape de mediul lor de trai”, a specificat dna ministru.

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei a cerut maximă responsabilitate la elaborarea bugetului instituțiilor pentru anul 2014 și maximă transparență în cheltuirea banilor publici. De asemenea, a atenționat șefii instituțiilor să atragă atenție deosebită la pregătirile de sezonul rece a anului. ”Beneficiarii au drepturi garantate la hrană, sănătate și condiții bune de viață și noi trebuie să le asigurăm ”, a accentuat Valentina Buliga.

Autor: 24h.md
17.09.2013 Actual
1452
0

Comentarii 3

 • Tudor:

  Buliga traieste alaturi de oamenii care ii solicita ajutorul si nu cred sa intoarca spatele cuiva....

  17.09.2013 15:51
 • Catalin:

  Imi place cum munceste Buliga, este o doamna foarte responsabila, sufletista si un manager de top, a reusit multe lucruri la acest minister cu toate ca a avut resurse putine.

  17.09.2013 16:18
 • Timur:

  Valentina Buliga este un ministru exceptional, cred ca la fel de bine era sa se descurce cu treburile orasului daca era sa fie aleasa la functia de primar.

  17.09.2013 21:43