Sursa imagine: netlog.com

Grupul „Patrioţi_MD”: „Treziţi-vă, ne pierdem ţara şi sufletele!”

„Treziţi-vă, ne pierdem ţara şi sufletele!”... Anume acesta este unul dintre motto-urile grupului „Patrioţi_MD”, creat, în decembrie 2007, pe reţeaua de socializare Netlog.

În mesajul de salut de pe profilul grupului citim că „Patrioţi_MD” este „un grup pentru tinerii care îşi iubesc ţara şi luptă pentru existenţa limbii române!”. Fondatorii şi membrii „cu vechime” ai grupului îi îndeamnă pe vizitatorii profilului să fie activi şi să se implice în discuţii. Îndemnul „Eşti liber să te exprimi în felul tău propriu!!!”, o altă deviză a grupului, este o dovadă că noile generaţii, supranumite şi generaţiile „digi”, nu se pot afirma decât prin dialog continuu.
 
Profilul grupului „Patrioţi_MD” conţine mai multe secţiuni. Printre cele mai remarcabile sunt secţiunile Forum, Poze, Filme şi Blog. Până acum, pe blogul grupului „Patrioţi_MD” au fost publicate peste 4 mii de notiţe, secţiunea Poze conţine peste 1600 de fotografii, iar în secţiunea Filme vizitatorii pot găsi peste 100 de filmuleţe, în mare parte informative.
 
Cei peste 750 de membri ai grupului sunt, în mare parte, adolescenţi. Moderatorii grupului „Patrioţi_MD” sunt userii chişinăueni Maria, Gheorge şi Întreabă-mă. Administratorul grupului este Andrei Fornea. De pe 23 aprilie 2009, profilul grupului a avut în jur de 80 de mii de vizitatori.
 
Reţeaua de socializare Netlog va atinge în curând cifra de 60 milioane de membri în întreaga lume. De obicei, la orice oră, pe Netlog se află online în jur de jumătate de milion de utilizatori din totalul de membri. Potrivit estimărilor oferite de WebSiteOutlook, reţeaua Netlog valorează 17,98 milioane dolari americani, iar numărul de accesări zilnice a popularului site se ridică la cifra de peste 8 milioane 200 mii.
Autor: Ion Uruşciuc
Sursa: HotNews.md
30.12.2009 Caleidoscop
4572
0

Comentarii 0