Sursa imagine: rferl.org

PLDM, între o altă alianță și PCRM

Vlad Filat se face vinovat de cele întâmplate și va trebui să se implice în formarea unei noi alianțe sau să formeze o coaliție cu Partidul Comuniștilor din Republica Moldova. Așa vede comentatorul politic Cornel Ciurea anunțul făcut astăzi de Vlad Filat despre părăsirea de către PLDM a Alianței pentru Integrare Europeană.

Ciurea e de părere că celelante două partide, care formează alianța de guvernare, „PL și PDM, ”nu vor ceda niciodată, deoarece ei respectă acordul încheiat anterior, iar PLDM-ul va trebui să suporte consecințele.”

Asta chiar dacă, potrivit lui Cornel Ciurea, Filat «a lăsat loc pentru anumite negocieri care ar putea avea loc».

Autor: SV
13.02.2013 Opinii
3104
0

Comentarii 2

  • Silicone:

    Se vede deodata din partea cui e acest comentator politic Ciurea. Cred ca daca PD nu va accepta sa se debaraseze de Plahotniuc, vor merge spre alegeri anticipate (oricum e aproape de sfirsit de mandat). Unde PD si PL vor pierde imens dinc auza acestui scandal, beneficiari vor fi cit PLDM cit si PCRM.... si deja mai departe va fi mai interesant "jocul". :)

    13.02.2013 16:33
  • antivirus:

    D-le Ciurea, care acord, care alianta? Acord cu incalcari grave a normelor morale si de drept? Alianta mafiota? PD-ul prea mult s-a jucat cu focul, dar si Ghimpu care pretinde a fi mare patriot si jurist, calca si incalca toate normele...

    13.02.2013 16:38