Sursa imagine: lh3.ggpht.com

Compune o urătură comuniştilor moldoveni şi câştigă un premiu

Concursul constă în următoarele: compune una sau mai multe urături comuniştilor pentru anul care vine. Normal, rima e necesară, umorul e necesar, fără înjurături desigur, volumul nu contează, cu câte mai multe urături scrii cu atât ai mai mari şanse să câştigi. Concursul va dura începând de pe 25 decembrie până pe 7 ianuarie (ora 12.00).

Câştigătorul va fi desemnat de administraţia blogului Basarabia de după independenţă prin intermediul unui sondaj, efectuat de pe 7 ianuarie pina pe 11 ianuarie şi va primi un premiu de 200 lei + cartea Reinstagul Comunist (satiră de Teodor Popovici). Urăturile le puteţi publica în comentariile la postare şi nu uitaţi să vă subsemnaţi pentru a nu apărea nereguli pe viitor. Concursul se va declara valabil dacă se vor acumula peste 30 de urături.

În caz că acumulăm peste 100 de urături diferite şi la temă, vom edita la finele lunii ianuarie broşura "Urături comuniştilor", ideea aparţinând lui Pavel Crutohvost.

Pentru a nu apărea multe întrebări referitor la desemnarea învingătorului, imediat după încheierea concursului va avea loc un sondaj ce va include toţi participanţii, iar învingătorul sondajului va fi şi câştigătorul propriu zis al concursului.

Succes şi multă inspiraţie !!! Aho aho !

Alte detalii le găsiţi AICI.

Autor: Basarabia de după independenţă
Sursa: basarabia91.net
25.12.2009 Caleidoscop
3270
0

Comentarii 0