Sursa imagine: pdm.beltsy.md

În timp ce P.S. Marchel luptă cu pederaștii, democrații din Bălți îi fac curățenie în ogradă

În timp ce P.S. Marchel luptă cu pederaștii, Partidul Democrat din Moldova îi face curățenie în ogradă. Este vorba de parcul din preajma Eparhiei de Bălţi și Fălești, plin de gunoaie, care se află în municipiul Bălți.

Potrivit site-ului Organizației municipale Bălți a Partidului Democrat din Moldova (OMB PDM), la o acțiune de salubrizare de sâmbătă, 12 mai, au participat peste 500 de oameni. Astfel, activitatea de salubrizare „Bălţi oraşul meu, oraşul tău, orașul nostru”, petrecută în data de 3 aprilie în parcul din preajma Eparhiei de Bălţi și Fălești, a fost continuată, tot acolo, în data de 12 mai, zi când în Republica Moldova s-a desfășurat campania de curățenie generală cu genericul „Hai, Moldova!”.
 
„Activitatea noastră de azi, care a coincis cu acţiunea «Hai, Moldova!»,este foarte binevenită pentru întreaga societate şi pentru orașul nostru. Din punctul meu de vedere, a unui simplu cetăţean, care locuieşte din anii ’80 lângă acest parc, îmi este foarte dureros să văd acest loc aflat în așa stare dezastruoasă. Noi, membrii PDM, veniți aici ca simpli cetăţeni ai orașului Bălţi, salutăm și suntem foarte bucuroşi pentru receptivitatea concitadinilor care ni s-au alăturat”, a relatat Cecilia Graur, preşedinta OM PDM din Bălţi.
 
 
Ion Bodrug, membru al Biroului Executiv Politic al PDM, membru al Consiliului Național al PDM, a menționat că, prin această acțiune, democrații din Bălți doresc să-i sensibilizeze pe toți orășenii, precum și administrația publică locală și Eparhia de Bălţi și Fălești, care își află sediul chiar în parcul cu pricina. „Mediul ambiant, curățenia din jurul nostru ne reprezintă în mare măsură. Curățenia nu trebuie doar făcută, ci și păstrată. Ceea ce facem azi este, dacă doriți, un test de cultură pentru societatea noastră. Eu aleg un mediu curat!”, a mai spus Ion Bodrug.
 
În afară de strângerea gunoaielor din parc și din împrejurimi, participanții la acțiunea de salubrizare au mai curățat parcul de puieți sălbatici și buruieni.
 
HotNews.md amintește că, anterior, gunoaiele din parcul unde își află sediul Eparhia de Bălți și Fălești a trezit nemulțumirea unui locuitor al municipiului, care ne-a expediat la redacție o scrisoare deschisă adresată P.S. Marchel. „Decât s-ar implica în politica murdară – scrie bălțeanul revoltat – P.S. Marchel mai bine ar fi atent la oamenii iresponsabili care aruncă gunoaie pe teritoriul parcului din preajma Episcopiei de Bălţi, de a cărui curăţenie trebuie să se facă responsabil şi Institutul de cercetări pentru culturile de câmp «Selecţia», aflat şi el în preajmă”.
 
Autor: HotNews
Sursa: pdm.beltsy.md
14.05.2012 Istorii din MD
6316
0

Comentarii 8

 • Feghea:

  eu nu inteleg de ce la aciastă curatenie nu au participat și pokii? oare a trăi ca porcii, în murdărie, nu e un mare păcat, tovarashe Markel?

  14.05.2012 13:45
 • SUTANA:

  nu va puneti în pară cu preoții la nervi păcătoase, că ei îs oameni fără strîmbătate pe acest pamint pacatos.

  14.05.2012 14:03
 • olya:

  bravo măturătorilor democraț! rușine comuniștilor cu și fără sutană!

  14.05.2012 14:45
 • Hron:

  Bravo Parintele Marchel. Tu spui doar adevarul. Tara Moldovei, inclusiv conducerea de varf a RM e deja demult invadata de homo...

  14.05.2012 19:17
 • hron:

  Stefan Cel Mare, Ocrotitorul Crestinitatii din Moldova Mare si Europa, s-ar fi sculat din Mormant, daca ar afla ca acuma la noi in Republica Moldova se adopta o asa lege tampita, de tot, de ocrotire a pidarilor. Jos Pidarii!!! Traisca Moldova fara pidari, inclusiv cei din Guvern.

  14.05.2012 20:16
 • Sulă:

  Hron-ule, strochește-te cu apă rece oleacă.

  15.05.2012 09:59
 • eugen:

  nu conteaza din ce partid sunt acesti oraseni, dar oricum BRAVO PDM BALTI !!!...conteaza atitudinea noastra fata de localitatea in care traim, conteaza in ce mediu traim, curat sau murdar, ei au demonstrat ca lor le PASA, da Marchel cu saika sa de banditi mascati sub poki si cu comentatori bisericesti pe internet sa li se faca rusine, sub nas sta parcul plin de murdarie da ei urla despre piderasti, mai intii de toate facetiva curatenii printre rindurile voastre de popi ca suta la suta sunt un numar mare de homosexuali si apoi urlati in gura mare despre credinta.

  15.05.2012 10:08
 • Hron:

  Mai Sula, sa-mi xxxx, homo - homicus ce esti!!!

  admin: comentariu moderat

  16.05.2012 20:09