Sursa imagine: gov.md

Filat a stopat o contramanifestație care ar fi spulberat protestele comuniștilor

Premierul Vlad Filat a declarat aseară la Publika TV că abia de și-a convins colegii din partid să nu iasă în PMAN ca să ”contracareze mesajele xenofobe ale comuniștilor”. 

Potrivit lui Filat, în PMAN ar fi ieșit ”nu două mii ca cei adunați de Voronin ci mult mai mulți oameni. ” Dacă susțineam colegii vă închipuiți ce se putea întâmla?”, a întrebat Filat, precizând că el este împotriva ”rezolvării problemelor în piață”.

Autor: HotNews
22.02.2012 Actual
12750
0

Comentarii 7

 • eugen:

  JOS FILat....chiar nu-mi vine a crede ca ei aar fi fost cei care ar iesit in strada...el foarte bne intelegea la ce asta ar fi dus, mai degraba ca aseara la publika el si-a facut din nou piar.

  22.02.2012 12:42
 • Urzica:

  Isi preamareste eforturile cum o face si cu imaginea sa. Sireacul de el nu stie faptul ca demult si-a stirbit-o si nimeni nu mai crede nici o iota din palavragelile lui... Dar mite sa-si dea viata cineva pentru el...

  22.02.2012 13:59
 • Niku:

  Din nou Filat cu PR-ul, din nou se face cel mai tare din parcare. De parca toti anti-comunistii sunt automat pro-Filat. Eu personal sunt PRO - AIE, dar nu-mi place de Filat deoarece el nu prea se deosebeste de Voronin. Trebuie sa recunoasca ca a preluat multe tactici de la Voronin. Si nu cred ca la "chemarea" lui Filat, oamenii ar lasa totul si ar iesi in strada ! Ar face acest lucru daca chemarea ar veni din partea intregii AIE. Deoarece AIE, impreuna, este alternativa PCRM.

  22.02.2012 16:46
 • Alex:

  Se acuza reciprocde extremism, Filat pe Voronin, Voronin pe Ghimpu, Ghimpu pe Dodon si tot asa mai departe. Dar ma uit ca doar PDM isi mentine calmul, si doar echipa Partidului Democrat face pasi concreti pentru rezolvarea crizei politice. In ultimul timp, liderii PDM, Dumitru Diacov, Marian Lupu, Vlad Plahotniuc... au chemat la compromis si la dialog. Ei sunt cei care intradevar lucreaza si isi merita locul pe care il au in Parlamentul Republicii Moldova !!!

  22.02.2012 16:49
 • Altfel:

  Poate, daca scoatea la manifestatie vamesii, administratia din tutunarit, importatorii de medicamanete, alte lepadaturi multumite de starea de lucru de azi.

  22.02.2012 18:27
 • Сергей:

  Va inchipuiti cu esea Filat in fruntea GAY-ilor?

  23.02.2012 15:54
 • Keiko:

  Nu cred ca este o reactie nomlara, pentru ca acum problema nu este rezultatul alegerilor, iar declaratia Departamentului de Stat se refera la 7 aprilie. De asta am si pus in titlu seaca in raport cu gravitatea abuzurilor politienesti, care s-au comis dupa 7 aprilie. Nu a murit nimeni pe 7 aprilie, lumea a fost batuta, trei tineri au murit dupa 7 aprilie din vin exclusiva a politiei. Nu crezi ca e o problema asta? Daca nu, atunci reactia poate parea intr-adevar "nomlara".

  27.04.2012 20:39