Sursa imagine: interpress.omg.md

Iată „partidul” care CONTROLEAZĂ publicația TIMPUL

„A declara că TIMPUL e controlat de PD e totuna cu a afirma căFilat e un politician independent sau că e controlat de Băsescu, nu de ruşi. Da, TIMPUL e controlat de un „partid”, acesta se numeşte „Moldova fără Voronin, Moldova fără comunişti”. Se vede că titulatura va trebui modificată, mai adăugând în ea încă un nume… ”, scrie editorialistul Constantin Tănase în TIMPUL.

„Opinia publică trebuie să înţeleagă că PLDM e una, iar V. Filat e alta, el nu mai exprimă voinţa şi aspiraţiile tuturor membrilor simpli de partid. Eu, ca votant al PLDM, demult nu mă mai regăsesc în acţiunile lui V. Filat, iar ca mine sunt mii de oameni. Presa a remarcat în repetate rânduri intoleranţa lui Filat faţă de presă, stilul său profund original de a „lucra” cu presa şi ziariştii, iată de ce atacul lui de astăzi la adresa TIMPULUI nu mă miră”, mai scrie Constantin Tănase.
Autor: HotNews.md
Sursa: timpul.md
20.08.2011 Media
3614
0

Comentarii 1

  • Vasile Sulă:

    Tare mai credeam in Tanase mosul si fiul pe cind luptau contra lui Voronin pe baricadele lui Filat. Cum se mai schimba lumea asta. Ce face banul din OM... :((
    Nu mai votez niciodata pentru NIMENI.

    20.08.2011 11:59