Sursa imagine: facebook.com

Schimbări la „Jurnal” TV

„Jurnal Trust Media” l-a numit pe Corneliu Durnescu, la 18 iulie, în funcţia de director al Departamentului Ştiri al „Jurnal” TV, comunică Agenţia Monitor Media. 

Corneliu Durnescu are o experienţă de peste zece ani de televiziune. 

„Aceste schimbări manageriale fac parte dintr-un plan a procesului de decizie de a crea zone clare de responsabilitate şi de dezvoltare a „Jurnal” TV”, se menţionează într-un comunicat al „Jurnal Trust Media”.

Agenţia Monitor Media informează că până la Corneliu Durnescu, funcţia de director al Departamentului Ştiri la „Jurnal” tv a fost exercitată de Doru Dendiu, care este şi reporter al televiziunii publice române (TVR1) la Chişinău.

Corneliu Durnescu (41 de ani) a fost director al Departamentului ştiri al „PRO TV Chişinău” timp de circa zece ani. La finele anului 2008, a plecat de la „PRO TV Chişinău”, dând curs unei oferte de la TV „Prime”. La „Prime”, Durnescu a fost directorul proiectului de succes „Fabrica de staruri”. Anterior, Corneliu Durnescu, regizor de specialitate, a lucrat la „Radio Moldova”, „Radio D’Or” şi „Antena C”. 


Şefi noi la JURNAL TV

Autor: Monitor Media
Sursa: hotnews.md
18.07.2011 Actual
4054
0

Comentarii 0