Sursa imagine: moldtelecom.md

Cadouri şi surprize pentru copiii orfani din Cernoleuca

Peste 40 de discipoli ai Casei de copii din Cernoleuca, raionul Donduşeni, au primit, sâmbătă, mai multe cadouri de Crăciun – mănuşi, inventar sportiv, jucării şi dulciuri - din partea operatorului naţional de comunicaţii Societatea „Moldtelecom” care patronează această instituţie socială.

Cadourile au fost înmânate de directorul general al S.A. „Moldtelecom” Vitalie Iurcu, asistat de alţi angajaţi ai întreprinderii şi de o echipă de actori ai Teatrului de copii „Guguţă” din Chişinău. Ulterior, actorii au mai făcut o surpriză plăcută copiilor - au jucat spectacolul „Puişorul C-U-C-U-L-E-T-E”. În finalul festivităţii, directorul Casei de copii, Nicolai Popuşoi, a adus mulţumiri oaspeţilor pentru cadouri şi clipele de bucurie trăite de copii, adăugând că aceştia îi aşteaptă şi pe viitor în vizită la Cernoleuca.

Instituţia din Cernoleuca întruneşte copii orfani de vârstă şcolară şi copii rămaşi fără tutela părinţilor. Ea este patronată de SA „Moldtelecom” începând cu anul 2001. În perioada 2001- 2009, întreprinderea făcut donaţii pentru Casa de copii din Cernoleuca în sumă de circa 4 mil. lei. Aceşti bani au fost folosiţi pentru procurarea şi instalarea unei centrale termice autonome, reparaţia cantinei, dormitoarelor şi a băii, organizarea odihnei de vară a copiilor, procurarea rechizitelor şcolare, etc.

După cum precizează „Moldtelecom”, în perioada 2005-2009, operatorul naţional de comunicaţii a alocat, cu titlu de sponsorizări, pentru diferite proiecte sociale mijloace băneşti în valoare de circa 28,2 mil. de lei.

Autor: Moldtelecom
Sursa: moldtelecom.md
21.12.2009 Caleidoscop
3894
0

Comentarii 0