Sursa imagine: hotnews.md

PLDM are UN candidat pentru fotoliul de primar de Bălţi

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de primar de Bălţi va fi Vladimir Tonciuc, iar partidul nu examinează alte candidaturi pentru şefia „capitalei de nord”, au comunicat surse din cadrul formaţiunii politice. 

Vladimir Tonciuc nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această informaţie. 

„Peste o săptămână va avea loc conferinţa organizaţiei Bălţi a PLDM, care va lua o decizie finală în acest sens”, a declarat Vladimir Tonciuc pentru HotNews.md. Acesta a evitat să spună dacă există şi alţi candidaţi din cadrul partidului la funcţia de primar. 

Amintim că Vladimir Tonciuc a foste ales, în ianuarie a.c., preşedinte al organizaţiei Bălţi a PLDM. 

O sursă din cadrul organizaţiei Bălţi a PLDM a comunicat că până a deveni membru al PLDM, Tonciuc ar fi decis să candideze independent la funcţia de primar. Condiţia aderării lui Tonciuc la PLDM ar fi fost, potrivit sursei citate, să i se păstreze posibilitatea de a candida la şefia administraţiei bălţene.

O altă sursă din cadrul PLDM a declarat pentru HotNews.md că Vladimir Tonciuc este cel mai potrivit candidat în condiţiile în care în alegerile locale din vară se va da o luptă aprigă pentru fotoliul de primar de Bălţi. 

Alegerile locale vor avea loc la 5 iunie a.c.

Vladimir Tonciuc (59 de ani) a fost (1991-1994) primul primar de Bălţi după declararea independenţei R. Moldova. A fost şi primul preşedinte al Consiliul judeţean Bălţi (între 1999 şi 2001). 

Autor: Eugen Urban
Sursa: hotnews.md
08.04.2011 Actual
1944
0

Comentarii 0